ylli-hacker
  Zvogloni kengen ne mb
 
ktu po ju tregoi une si me zvogelu Keng e gjera tjera me nje program (Windows Movie Maker)...se pari hyjm ne pc pastaj shkojm START dhe pastaj PROGRAMS dhe pastaj shkojm Windows Movie Maker klikojm aty...dhe Pastaj shkojm File lart ne anen e Majt esht..dhe shkojm IMPORT INTO COLLECTIONS (ose ja bejm CTRL+I) dhe pastaj aty Zgjedhim kengen qe deshirojm me zvogelu ose me rrit kur e zgjedhim kengen e prekim IMPORT dhe pastaj ne mes te programit del Kenga qe e kemi zgjedhur...ate keng e marrim e mbartim me maus deri ne disa Katror qe jan Posht Programit dhe kur kengen e nxjerrim te katroret shkojm perseri FILE pastaj shkojm SAVE MOVIE FILE dhe klikojm ne to..dhe pastaj klikom NEXT > aty ku lexon ENTER A FILE NAME FOR YOUR SAVED MOVIE aty e ben EMRIN e kenges dhe pastaj klikojm perseri NEXT> pastaj kur e prekim next shkojm SHOW MORE CHOICES klikojm ne to dhe pastaj e vendosim me pik BEST FIT TO FILE SIZE dhe pastaj aty ja zvogelojm ose ja rritim MB ose GB ose KB dhe kur ja zvogelojm ose ja rritim MB klikojm perseri NEXT> pastaj presim deri sa procedura te kryhet te mbushet 100% si dhe mundeni qe te shkurtoni muziken vetem po ju lajmeroj se nese nje keng ka qene me MP3 ajo eshte shenderruar ne WMA ...punon 100%
 
  Today, there have been 82417 visitorson this page!