ylli-hacker
  Si te dish se passwordi juaj eshte hackuar
 
Kjo eshte nje metod shume e mire se si te marrim vesh nese dikush e ka krakuar passwordin tone ose do ta krakoj.
Kjo funksionon keshtu..
Nese ju keni nji password te fort ate here krakeri do te postoj hashin e passwordit tuaj ne nje forum per te kerkuar ndihme per te thyer kete password.
Ose nese ka thyer kete password ai me siguri eshte i regjistruar ne 1 nga DB e krakimeve te passwordeve.
Ky qe do permend me posht esthe nje web qe kur ti fut passwordin tend ai gjeneron hascin e passwordit tend dhe te jep linkun e google per ta kerkuar ate pasword.
PRA
1.Ju fusni passwordin tuaj
2.Ai gjeneron hashin e passwordit dhe ju jep linkun.
3.Juve kopjoni linkun edhe kerkoni me google, nese nuk gjendet asnje gje atehere passwordi juaj nuk eshte krakuar.

Ja edhe webi qe e ben ketek pune, por NOTE!!
Mund te perdorni edhe programe per te gjeneruar hashin e passwordit dhe pastaj mjafton te fusni hashin ne google edhe mbaroi, nese google e gjen do te thote se dikush e ka krakuar, e nese jo jeni ne rregull


http://utilitymill.com/utility/Goog_Your_Hash
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!