ylli-hacker
  Webfaqe per me dergu sms falas
 
Ja ketu jane disa web faqe për sms falas

http://www.smslook.de/ 5 free sms me një regjistrim

www.simsor.de 5 sms free me një regjistrim

http://www.xnite.eu/ 10 sms me një regjistrim...

www.smsjunky.de 2 free sms ne dite me regjistrim.....

www.c4sms.com .. www.e2txt.com për te derguar sms free ne shqiperi me regjistrim.

http://free-sms.alleskostenlos.ch/ një free sms ne cdo ore pa regjistrim...

www.nanoware-sms.de klikoni tek live test kur te hapet faqja dhe ka 10 sms ne dite për cdo ip.

http://www.doah.de/freemail/ duhet te regjistroheni (me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa të ndryshme)

www.DerHandymeister .com 5 free sms me një regjistrim ne gjuhën gjermane

http://www.maurermanagement.ch/sms 10 free sms me një regjistrim

www.bulksms.com 10 sms me një regjistrim është si puna e klikatell

www.smsjunky.de me regjistrim (2 sms ne ditë)

http://www.mymobileworld.de/frei_sms.html free sms ne te gjithë botën me regjistrim

www.simsor.de 5 sms free me një regjistrim

http://www.smslook.de/ 5 free sms me një regjistrim

www.rusch-hour.com 20 sms me një regjistrim ne gjuhen gjermane.

www.pocoloco.de 10 sms free ne ditë nga çdo ip

www.weltweite-sms.de 20 sms me një regjistrim.

www.xemail.de 10 sms me një regjistrim ne gjuhen gjermane.

www.smsrausch.de free sms me regjistrim

www.postmail.ch

www.ecall.ch

www.cellebrum.com

www.m1.be

www.freetext.com

www.hispeed.ch

www.your-sms-free.c om

www.textagroup.com

www.poweredsms.com

www.free--sms.com

www.aussiesms.com.au

www.simsen-gratis.com

www.web-smsbot.de

w ww.smswarehouse.com

www.sms-top.de

www.sms-freeway.de

www.1986.ch

www.handysmile24.de

www.veranstaltungen2000.de

www.konta ktzone.ch

www.sms-platform.de

www.navisso.com

www.nettopic.nl

www.free-sms.bz

www.sms.ac

www.telemessage.com bane donlod për kosov ban me ni numer 10 sms 
www.smsgott.de për gjermani skuptu tu qu nuk nalet hit FILT Veresent tani klikon 
www.send4free.de për gjermani kputu tu qu sms 
www.ohoo.de kjo ben edhe për kosov edhe për gjermani 
www.funsms.net ja dhe një web

--------------------------------------------------------------------------------

1. www.startino.de duhet te regjistroheni ( 1 sms ne ditë) 
2. www.zuerichbynight.ch duhet te regjistroheni (3 sms ne ditë) 
3. www.locomoby.com duhet te regjistroheni (5 sms ne ditë, nuk punon ne vala 900, regjistrimi menumra tjerë mund te bëhet) 
4. http://www.doah.de/freemail/ duhet te regjistroheni (me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa të ndryshme) 
5. www.talk4all.de pa u regjistruar mund te dergoni 2 sms ne ditë prej orës 10 - 22 
6. www.alleskostenlos.ch pa u regjistruar mund te dergoni 3 sms ne ditë prej orës 10 - 22 
7. www.neversquare.com me regjistrim fitoni 50 kredi, çdo jave ju shtohen kredi vetvetiu, mund te dergoni, sms, mms, wallpapers, etj., nuk punon ne vala 900 
8. www.messageplanet.com pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botës 
9. www.msxstudios.de duhet te regjistroheni, pasi te regjistroheni kliko ne sms e më pastaj ne 2 banera te kësaj faqe dhe do t'ju hapet rubrika për te dërguar sms, mund te dergoni 1 sms çdo një ore. 
10. www.flirt-to-datë.de duhet te regjistroheni, 
11. http://sms.pronome.de/ duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë 
12. www.teamspace.com me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë. 
13. www.djrichy.ch duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë 
14. www.sms.search.ch duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë 
15. www.smscheabit.com/free/ pa u regjistruar mund te dergoni sms ne disa vende te botës. 
16. www.interspot.com duhet te regjistroheni, mund te dergoni sms pa kufi, e meta e kësaj webfaqe është se ndonjëherë nuk dergon sms mirëpo ndonjëherë është shumë e shpejte. 
17. www.lerntippsammlung.de duhet te regjistroheni dhe do të fitoni kredi, pastaj me referime mund te fitoni ende sms falas. 
(1. www.yesmms.com duhet te regjistroheni 500 sms ne muaj, mirëpo punon vetëm për disa shtete. 
19. http://www.forenrat.de/freemail/index.php duhet te regjistroheni (me një regjistrim 5 sms falas, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa të ndryshme) 
20. www.sooms.de duhet te regjistroheni, 1 sms ne ditë

21. www.cellebrum.com duhet te regjistroheni dhe fitoni 50 kredi, mund te fitoni ende kredi me referime.

(22). www.esms.net me një regjistrim fitoni 10 sms, mund te regjistroheni disa herë me e-mail adresa tjera. 
23. www.chasecount.ch pa u regjistruar mund te dergoni 1 sms ne ditë, ka te kufizuar kontigjentin e sms-ave ne ditë ne 50.

Provoni me këto.

www.postmail.ch 
www.orange.ch 
http://sms.nettopic.nl/en/index.php 
www.mms-sms.ch 
http://www.sooms.de 
http://www.alertsms.net 
http://www.alertsms.net 
http://sgenterprises.co.uk/index.php 
http://www.topUp.ie

http://www.yesmms.com

http://www.romins.com/sms.asp

http://www.onetastic.com 
www.mymobile.sunris e.ch 
http://www.free-smsworld.de/free-sms-weltweit.htm 
www.teleword.de 
www.worldxs.net/sms.ht ml 
www.ezboard.com 
www.ecall.ch 
http://www.space2go.de 
www.teleword.info 
www.emailbanca.it 
http://sms.nettopic.nl

----------------------------------------------------------------

Ndoshta do t'ju bëjnë punë edhe këto tri websajte tjera për te dërguar free sms ne shumë vende te botës 
1) http://archforum.ch këtu mund te regjistroheni me numer te njëjtë te telefonit dhe me adrese te njete sa herë te doni dhe çdo herë do ti keni nga pesë sms për një regjistrim është shumë i mirë dhe i shpejte 
2) https://www.dkb-plus.de/kunden_empfehlung.php? Këtu nuk ka nevojë fare te regjistroheni dhe mund te dergoni sms sa te doni dhe ku te doni por është i kufizuar ne 67 karaktere (shkronja) 
3) http://sms.nettopic.nl/en/index.php këtu pas regjistrimit do ti keni 5 sms falas, por që nga dita e neserme do të keni vetëm nga 1 sms ne ditë falas për te dërguar kudo ne botë 
Përshëndetje

--------------------------------------------------------- 
Një sqarim në lidhje me websajtin https://www.dkb-plus.de/kunden_empfehlung.php?

lexoni sqarimin si vijon me poshtë:

Handynummer des EmpfÀngers : Numri ku dëshironi te dergoni sms dhe fillon patjetër me 00 përpara, p.sh ne vala 900 ne Kosovë duhete te jetë 0037744... ose ne Shqipëri 0035568... ose 0035569...

Ihr Nachname : emri yt

Ihre Handynummer : Numri yt (gjithashtu fillon me 00 përpara)

Automatische Empfehlung des DKB-Cash + 
Ihre individuelle Nachricht 
(max. 67 Zeichen): këtu vjen Mesazhi (SMS)

E shkruan Codin që është aty me poshtë... dhe në fund

klikoni SMS Senden

----------------------------------------------------------------

edhe 2 site www.sms.ac (për te dërguar ne botë por vetëm 3 mesazhe ne ditë ke mundësi), ndërsa tek www.o2.co.uk 
ka 30 mesazhe ne muaj pa pagim por vetëm ne vendet si UK, Irland, Gjermani.

---------------------------------------------------------------

http://www.a1.net mesazhe gratis ne tërë botën ( perpos vala 900) nevojitet një numer valid i tel.mobil te ndonjë rrjeti Austriak......

--------------------------------------------------------------

Nga kjo webfaqe mund te dergoni free sms ne disa vende te evropes dhe te botës www.teleword.net, nga e cila mund te dergoni 3 free sms ne ditë 
Përshëndetje

---------------------------------------------------------------

Tung te githve, nga kjo webfaqe mund te dergoni free sms, picture messages, mms, logos dhe ringtones, 
kjo webfaqe kërkon regjistrim dhe pastaj kredite munde te fitohen ne rubrikën invite&win duke i rekomanduar shokeve këtë webfaqe. Adresa e kësaj webfaqe është www.net2sms.gr

--------------------------------------------------------------

Tung te gjithëve ja edhe një web faqe për te dërguar free sms ne shumë vende te botës dhe ne te njëjtën kohe do të keni mundësi te dergoni edhe emailin nga kjo webfaqe, mirpo duhet ta regjistroni produktin office2go dhe do të keni 25 free sms për një regjistrim mbrenda një muaji. 
Adresa e kësaj webfaqe është www.space2go.de

-------------------------------------------------------------

DeStRoYeR : Nese muni mi ra n'fije mu regjistru vet mir nëse jo kqyri e boj naj tuto se hala se kom provu nga kjo mund te dergoni sms falas ne vala 900 edhe tjera : www.postmail.ch

-------------------------------------------------------------

Për te dërguar free sms ne shumë vende te botës po ashtu mund te dergoni edhe ne Vala 900 është shumë sajt i mirë.e kjo webfaqe është www.whereareyounow. com ose www.wayn.com

----------------------------------------------------------

shkoni ke www.postmail.ch dhe dergoni 50 mesazhe ne muaj... kujdes tek regjistrimi pasi ka nja dy klecka.

-----------------------------------------------------------

Duke shkarkuar një program nga ky linkhttp://www.smspop.com/app/down/ver%202.1/smspop.exe Keni mundësi te dergoni falas kudo ne botë 5 SMS ne ditë. hala se kom testu veq than që bon

-------------------------------------------------------------

Regjistrohuni ne këtë webfaqe për te dërguar free sms ne shumë vende te botës si dhe ne Shqipëri

http://www.fonetastic.com/global/register.php?agree=0

-----------------------------------------------------------------

Ne këtë webfaqe mund te regjistroheni vetëm me email, dhe me një regjistrim mund te dergoni 10 free sms, mund te regjistroheni përsëri me e-mail tjetër dhe kështu sa te doni derisa te funsionoj kjo adrese. Perndryshe mund te dergoni sms kudo ne botë nga ky sherbim 
www.artevela.ch

------------------------------------------------------------------

Provoni këtë adrese ndoshta mund tju bëj punë www.mms-sms.ch 
Përshëndetje

------------------------------------------------------------------------

Provoni edhe këtë adrese, vete nuk e kam provuar por thotë se mundeson dergimin për free sms ne shumë vende te botës. Pas regjistrimit vetëm me email adrese ku dhe ju vie paswordi do të dergoni 30 free sms ne muaj 
http://www.sooms.de/

----------------------------------------------------------------------

Ja një webfaqe tjetër nga e cila mund te dergoni free sms pa u regjistruar fare, keni mundësi te dergoni 2 sms ne ditë dhe atë prej orës 10 deri 22:00, ndonjeher ndodh që sms nuk shkon mirëpo kjo është për arsye se kontigjenti harxhohet, por duhet të provohet çdo një ore 
adresa http://www.handyhuhn.de/index.php?c...tenlose-sms.php

----------------------------------------------------------------------------

Një web faqe tjetër nga e cila mund te dergoni free sms ne të gjitha vende te botës por paraprakisht duhet te regjistroheni 
adresa www.impulsweb.com

---------------------------------------------------------------------------

Dergoni free sms ku te doni nga kjo adrese

http://free-sms.alleskostenlos.ch/

Pa u regjistruar mund te dergoni deri 4 sms ne ditë prej orës 10 deri ora 24,

--------------------------------------------------------------------------- 
Sqarim 
Pasi te regjistroheni ne adresen www.playtxt.net juve ju vjen një sms ne mobil për tju treguar se jeni te regjistruar mirëpo tani ju duhet ta aktivizoni llogarine tuaj. 
E për ta aktivizuar llogarine ju duhet ta dergoni një sms me tekstin "hello" ne këtë numer 447746738788. Pasi te dergoni sms me tekstin "hello" ne numrin e lartepemendur juve do t'ju vie pereri edhe një sms për t'ju treguar se e keni aktivizuar llogarine tuaj dhe se çdo gjë është e gatshme për te deruar free sms.

P.S 
Për ata te cilët kanë numra te vales e siç e dijmë nuk ekziston mundësia te dergojme sms prej vales ne një numer jashtë Kosovës atëherë ju rekomandoj te regjistroheni ne këtë adrese 
www.jam.co.uk pas regjistrimit ju do të keni vetëm 20 free sms për te dërguar kudo ne botë, mirëpo ju e shfrytezoni një sms nga kjo adrese për te dërguar ne numrin 447746738788, dhe menjeher pasi te dergoni një sms me tekstin "hello ne këtë numer llogaria e juaj aktivizohet ne playtxt.net dhe do të mund te dergoni free sms nga kjo adrese

---------------------------------------------------------------------

një nder web faqet që munson sms nëpër botë është edhe kjo www.aon.at ku munesh edhe ne VALA 900 ku duhet me u regjistru spari

---------------------------------------------------------------------

Dergoni Free SMS edhe nga kjo webfaqe ne të gjitha vende te botës por paraprakisht duhet te regjistroheni.

adresa www.mailde.de

------------------------------------------------------------------

Dergoni Free SMS për moment kudo ne botë pa u regjistruar fare

http://www.talk4all.de/index.php

--------------------------------------------------------------------

Rregjistrimi: 
Këto faqe ju kërkojnë vetëm te rregjistroheni falas dhe me pas mund te dergoni sms!

Instruksione: 
Për te dërguar sms ne Shqipëri Mjafton: 
1) Kliko me poshtë ku thotë regjistrohu dhe do tju hapet një faqe ku duhet te plotesoni formularin që ju paraqitet për tu rregjistruar, 
2)pasi të jeni rregjsitruar duhet te shkoni tek adresa e postes tuaj elektronike për te marrë Fjalkalimin tuaj, 
3)me pas mund te identifikoheni dhe ne te majte te faqes shkruan "Two-Way SMS" 
4)Klikoni dhe me pas mund te dergoni sms ne Shqipëri! 
Shënim:Kur te plotesoni formularin keni hapësirën"Country"ne te cilën do të zgjidhni vendin ku ju mund te dergoni sms falas,Pra në rast se doni te dergoni sms falas ne Shqipëri duhet te zgjidhni Shqipërinë!

Web Site te tjerë që ofrojnë SMS Falas:

http://www.vazu.com

http://www.postmail.ch

http://www.ecall.ch

http://www.cellebrum.com

http://www.sms.ac

------------------------------------------------------------

Edhe nga këtu mund te dergoni Free SMS kudo ne botë por vetëm një ne ditë, regjistrimi kërkohet

http://www.galaxytraders.de/

--------------------------------------------------------------

Dergoni Free SMS kudo ne botë pa u regjistruar fare nga kjo webfaqe.

http://www.jusos-kreis-soest.de/smsstotz.php

-----------------------------------------------------------------

1. www.clickatell.com 
duhet te regjistroheni, pas regjistrimit do të fitoni 10 free sms për te dërguar kudo ne botë, pasi ti hargjoni këto sms-a, regjistrohuni përsëri me numer te njëjtë te mobilit por me username tjetër, gjithashtu gjatë regjistrimit kliko ne communicator për tu regjistruar.

2. www.azillo.de 
duhet tre regjistroheni, pas regjistrimit do të keni 10 free sms ne muaj për te dërguar kudo ne botë

------------------------------------------------------------

Dergoni nga 1 free sms ne ditë kudo ne botë nga adresa ne vijim, kërkon regjistrim,

www.sungo.de

Shpjegim 
Regjistrimi bëhet si vijon 
1. Ne faqen e pare klikoni ne Gratis-SMS 
2. Pastaj ne faqen e dytë klikoni ne hier registrieren 
3. Ju vjen një kod ne mobil te cilin duhet ta shfrytezoni për te hyrë ne webfaqe që te dergoni sms, me pas sipas deshires mund ta ndroni paswordin ose edhe mundeni ta mbani te njëjtin. 
4. Pasi te hyni ne log in me numrin e mobilit te vendosur ne formatin 37744... dhe kodin e pranuar ne mobil ju hapet faqja, me pas klikoni ne SMS Schreiben dhe kjo është e tera

--------------------------------------------------------

2 Free SMS ne ditë mund te dergoni edhe nga kjo adrese

http://www.smsbutler.de/freesms.php

--------------------------------------------------------

Dergoni 2 Free SMS ne ditë ne shumë vende te botës nga adresa:

www.clever-sms.de, paraprakisht duhet te regjistroheni, ndërsa aktivizimi i llogarise tuaj ne këtë webfaqe bëhet nga dita e neserme e regjistrimit tuaj

--------------------------------------------------------

Dergoni 32 free sms ne muaj kudo ne botë nga adresa

www.agentsms.com

--------------------------------------------------------------

http://www.sms4mail.com/ shikoni ne këtë adrese keni tri mesazhe me një regjistrim duhet edhe numeri i telefonit për regjistrim , por gjat regjistrimit dhe pas regjistrimit numeri i telefonit duhet te vednost pa zero dhe pa plus , p.sh.. për telefonin mobile te Kosovës kështu 37744..... për atë te Shqiperis 355.......

http://en.smscity.com/ 20 free sms me një regjistrim punone ne te gjith boten shum i shpejt oshte pun t'mbar
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!