ylli-hacker
  Programe te ndryshme
 

Shkarko Programe Dhe Gjithqka Per Pc-n Tuaj       Web Shfletues  Windows  MAC Linux
  Internet Explore 7.0  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Mozilla / FireFox 3.0 risi  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Opera Browser  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Netscape Browser  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Safari Browser risi  Shkarko  Shkarko  Shkarko

 

       Të Rekomenduara  Windows  MAC Linux
  Adobe Acrobat  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  WinRAR [.zip .rar]  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Adobe Flash Player  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  avast! Antivirus  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Ad-Aware  Shkarko  Shkarko   Shkarko

        Programet Telefonike  Windows  MAC Linux
  VoIpStunt.com [5cent / Kosovë]  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Skype.com  Shkarko  Shkarko  Shkarko
     Programet SHQIP  Windows        Programet SHQIP  Windows
  Radio Shqip ne Windows Vista  Shkarko   Libra elektronikë Shqip  Shkarko
  Microsoft Shqip  Shkarko   Open Office - Shqip  Shkarko
  Fjalori elektronik shpjegues  Shkarko   Web Shfletuesi "Mozilla"  Shkarko
 

     Audio & Video  Windows  MAC Linux
  Windows Media Player  Shkarko  Shkarko   Shkarko
  Microsoft Shqip  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Winamp Media Player  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  DivX Player  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Quick Time Player  Shkarko  Shkarko  Shkarko

 

     Programet Komunikuese  Windows  MAC Linux
  Windows Live Messenger  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Yahoo Messenger  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Google Talk Messenger  Shkarko   Shkarko  Shkarko
  Aim Messenger  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  ICQ Messenger  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Trillian Messenger  Shkarko  Shkarko  Shkarko
  Skype.com  Shkarko  Shkarko  Shkarko
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!