ylli-hacker
  Edit setup
 
Edit setup 1.Start/Run Dhe Shenojm Kete: iexpress.exe 2.Create New Self Extraction Directive Files Dhe Klikojm Next 3.Extrative Files And Run Instalation Command Dhe Klikojm Next 4.Na Del Package Title E Shenojm Emrin E Programit Dhe Klikojm Next 5.Ku Eshte No Prompt Him Prompt User With Dhe Shenojm Mesazhin cfar Te Duash Dhe Hym Next Kjo Eshte Ne Fillim Kur Ta Hapim Setapin Te Del Mesazhi cfare E Ke Shkru. 6.Do Not Display Licencse Dhe Hym Next 7.Hym ADD Dhe nxjerrim Setapin E Programit Cilin Don Me Editu Dhe Klikojm Next. 8.Ku Shkruan Install Program Hyn Ne Ate Shigjeten Dhe E Zgjedhni cfar Programi Eshte Dhe Hym Next. 9.Ku Eshte Defualt (recommendet) Hin Maximized Dhe Hin Next. 10.Finished Message Eshte Mesazhi Cilin Don Me Ja Lon Ne Fund Kur Te Kryhet Instalimi Hyn Display Message Dhe Sheno Mesazhin Cilin Do Ti Dhe Hyn Next. 11.Hyn Broswe Dhe Bone Save Dhe Qite Ne Desktop Ose Diku Tjeter Dhe Hyn Next. 12.Shkon NO RESTART Dhe Hyn Next. 13.Hym Next Dhe Next Prap Dhe Na Hapet Nje Command Prompt Dhe Presim Derisa Te hiqet Mos E Hiqni Ju Leni Deri Sa Te Heket Vet Nuk Vanon Shum Per 1 Miunt Heket Dhe Kur Heket Him Finish. 14.Dhe Tani Ta nxjerr Setapin Ku E Ke Rujt Dhe Hyn Ne Setap Dhe E Shef Se Si E Ke Ndryshuar.
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!