ylli-hacker
  Formatizoja pc-n me nje klikim
 
Me 1 klikim Formatizoja PC hapeni notepadin dhe i shkruni keto numra Kėtė: 01001011000111110010010101010101010000011111100000 edhe kur doni me rujt me "save as" e runi si .exe pra psh ''formatimi.exe'' (pa thojza) dhe kujdes fajllin e rujtun mos e hapni se ju formatizohet pc...?
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!