ylli-hacker
  Lidh 2pc me nje modem te ipkos
 
Fillimisht per te realizuar kete tutorial ju nevoqe mund te merrni ketu Trial-per 2 PC( nuk ju nevojitet full programi ) Micro HubKabllo per lidhjen e internetit.jiten keto produkte: CC Proxy Server 
Fillimisht shkarkojm CC Proxy Server. (lypne ne google )
Tash na hyn ne pune Micro Hub, Kablla e cila del nga WebStar
Micro Hub eshte i rendituri i dyti, ne portet e mebtura te hapura do te konektojm PC tjera ( ne kete rast PC e 2).Me nje kabllo te thjeshte sikur ajo qe konekton WebStar me Micro Hub lidhim 2
deshirojm ti konektojm. Tashme i kemi lidhur 2 PC ne nje Modem te vetem.Tash do te kryejme punet me software.Fillimisht instalojm CC Proxy Server. Per te pasur mundesi per konektim ne 2 PC vendosni subnet mask, nese nuk dini si atehere mund te mesoni ketu.
Njerin PC do ta zgjedhim si PC kryesor dhe do ta quajm PC1. Instalojm CC Proxy Server ne te 2 PC.Ne te 2 PC vendosim ne Local Area Connection nje IP te njejt p.sh.: 162.0.0.1.Tash lancojm CC Proxy Server dhe fillojm punen ne 2 PC ne te njejten koh. Ne PC e 2 interneti normalisht qe do te jete dukshem me i ngadalshem se ne PC1 por mundsia per te zbuluar qe jeni duke e perdor internetin ne 2 PC eshte minimale
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!