ylli-hacker
  Shiko sa ka punuar pc brenda dites
 

Shiko Sa Ka Punuar Pc-ja Juaj Brenda Dites

Shiko sa ka punuar pc juaj mbrenda dites


Sa Ka Punuar Pc Jote Këtu është si ta verifikosh kohen e punës se sistemit: 
Klikojmë Start > Run > cmd pastaj e shkruajmë systeminfo 

Pastaj te shfaqet një liste shko larte dhe shiko për "system up time" 

Kjo do te tregoj sa dite, ore, minuta dhe sekonda ka qene sistemi yt i ndezur (duke punuar). 
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!