ylli-hacker
  Codet per mobil sagem
 
*# Komandat 
*#06# numri i IMEI 
*#30# Per te pare ID qe ka ardhur 
*#31# -//- ID qe ka ikur 
*#33# ben inaktife butonin e thirrjes 
*#35# ben aktife -//- 
*#43# vonesae thirrjes 
*#100# ju tregon numrin tuaj te telefonit 
*#101# DHLRU1 ?me falni po kete nuk e di se cfare eshte? 
*#102# informata e dergimit 
*#103# Koha qe jeni 
*#147#Numri i fundit qe ju ka marrur 
*#1345# Kjo eshte per te pare se sa kohe dhe sa kredi ja kane marre 
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!