ylli-hacker
  Beje pc-n qe te duket 4 ne qofse e ke pc-n 3
 

Se pari hyjm ne start pastaj ne RUN . dhe e shkruajm REGEDIT 
Mandej HKEY_LOCAL_MACHINI & DESCRIPTION & SYSTEM & CENTRAL PROCESOR & 0 * MANDEJ E KENI ProcessorNameString EDHE SHKRUJE QYSH DON ME TU DOK PC-JA JOTE...
SHPRESOJ SE UM KEnI KUPTU   


 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!