ylli-hacker
  Rrit shpejtesin e rami-t
 
SI TA RRITIM SHPEJTESIN E RAMIT NE XP
PRAKTIKISHT DO TE EVITOJME QE XP DE PERDORE FILE-N SWAP NE VEND TE RAMIT
PROVEDONI – START-RUN-REGEDIT DHE GJENI CELSIN HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCURRENTCINTROLSETCONTROLSESSION MANAGERMEMORYMANAGEMENTTANI NE DISABLEPAGING EXECUTIVE VINI 1 (PER DEFAULT ESHT 0)
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!