ylli-hacker
  Rrit shpejtesin e pc 100% e sakte
 
 1-klikojme me te djathten ne my computer dhe shtypim properties 
2- ADVANCED 
3- SETTINGS ( te paren )
4- ADVANCED 
5- Change 
6-Tek dy kolonat e para C , D do te vendosim se sa MB do te marim nga secila psh : une nga C kam mare 756-1512 dhe nga D 2000-3000 
7- Set , Ok
sa te vendosni shifren pc do tju kerkoje te beni restart ( beni restart ) neqofte se pc nuk ua kerkon atehere bejini vete restart pc 
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!