ylli-hacker
  Ndrysho muziken ne fillim te pc
 

Ky eshte nje program i cili ndrron menyren muzikes startuese ne PC dmth sa here qe starton Pc dhe fiket ajo fillon me : Bismilahi Rrahmani-Rrahim Ndersa sa here qe te fiket mbaron me fjalet : Elhamdulilahi Rabil-alemin. Me Zerin e Meshari Rashide Linku ku mund ta shkarkoni: http://www.speedyshare.com/971876565.html
 
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!