ylli-hacker
  Blloko webfaqe ne net
 
kliko tek starti dhe me pas tek run.tek run shkruani kete notepad c:WINDOWSsystem32driversetchosts dhe me pas bejeni ok.me pas do te dali programi notepad dhe ju mund te vendosni adresen qe doni te bllokoni si psh
127.0.0.1 orkut.com
127.0.0.1 facebook.com
127.0.0.1 myspace.com
me pas bejeni save dhe web faqja eshte bllokuar nga interneti.
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!