ylli-hacker
  Mos me ta zbulu pasin ne msn
 
 
Nese Doni Mes Me ta zbulu passin e msn ... 
kur t`hin me 1 pc t`huj prekni CTRL + SHIFT + ALT + K
dhe nese del dicka ju mos e hapni email add se nje prog eshte duke ju percjell ....
 
by www.ylli32.page.tl
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!