ylli-hacker
  Hyj dikujt ne pc permes msn?
 

Hyj Në Pc Dikuj Permes MSN

Qe ni mnyr per mi hi ne pc dikujt prej MSN !!! **kur je tu shkrujt siper lexon **Actions**dhe posht asaj lexon **Request Remote Assistance**klikon aty Kur ta klikojsh Request Remote Assistance atii personi ja qet me bo accept edhe nese e pranon ti ja kqyr pc pa problem per ma shum kqyrne video teutorialin ne youtube veq shkon ne youtube e shenon REquest Remote AssistancE. By ylli-hacker
 
  Today, there have been 82588 visitorson this page!