ylli-hacker
  Krijo radio online
 
nevojitet me Windows Xp Prefesional dhe Normal e dini qe duhet 24-ore ne(Internet)

Po ashtu duhet ta instalonei (IIS Services)

Instalimi I IIS behet ne kete Menyre>
Shko-Start> Control Panel > Add/Remove Programs Windows Components 

Pastaj shkon ku shkrun Internet Information Services dhe klikoni Details dhe zgjedhje World Wide Web Servies Pastaj Kliko Ok dhe prit deri sa te instalohet Kujdes: Cd-ne e Windowsit XP Prefesional duhet ta keni Cd-Rom

Duhet me pas Ip staistike po ashtu Winampin te instaluar

Pastaj beje download ShoutCast Server-in Ketu :
http://www.shoutcast.com/download/serve.phtml

Pastaj beje download ShoutCast Dj DSP :
http://www.shoutcast.com/download 

Pastaj ne kete menyr beje beje knfigurimin e ShoutCast Serverit : >>>
Hape>My Compute >Local Dics C > Program Files > Kerkoe > ShoutCast > sc_serv.ini

pasi te gjesh sc_serv.ini Hape me notepad 

Shiko ne notepad gjeje ku shkrun 8000numrin 8000 Nryshoje beje 100

Pastaj shko ku shkrun pasword=changeme kete changeme ndryshoe por mos e haro se pastaj me von na kerkohet

Po ashtu gjeje ku shkrun Portbase=8000 numrin 8000 Ndryshoe dhe beje 8015

Tani beje "Save" Dhe i mbyll te gjitha windows dritaret:>

Pastaj Vepro Keshtu :

Shko>Start>Programs>Shoutcast Dnas (console) kete e len te hapur po ashtu shko tek winap-i kliko me te djathten DIku lart Open

Tani Shko tek Options :> Preferencs Dhe hapet nje dritar

Pastaj shko tek: Dsp?Effect>Nullsoft ShouCast Soruce dsp v1.8.2b [dsp_sc.dll] 

Pastaj Hapet 1 dritare tjeter ku shkrun "ShoutCast "Source" Pastaj Shko gjeje "OUTPUT" 

Posh Shkrun Adrees dhe posht shkruni ip statistike qe e keni tek "port" e shkruni 8015 po ashtu tek "Pasword" Shkruaje paswordin qe e ke dhan me lart te sc_serv.ini

Pastaj te "ENCODER" zgjedhe 1 ; poashtu tek "RECONTEIONS TIMEOUT " Shkruaje 0

Pastaj Shko tek yellow Pages dhe shkruj dicka cka te deshiroron dhe pastaj te butoni ENCODER Zgjedhe Mp3 Encoder 

Pastaj shko tek Input Kjo na lejon qe te zgjedhim sound card te deshiruar Nga Winap-i dhe e zgjedh cilen deshiron

Pastaj Kthehmi tek butoni "Output" Dhe klikojm "Conect"

Dhe pastaj normal e dini qe duhet me dit ip statistike tuaj qe e ke dhen si edhe paswordin

Kjo eshte nje format e krijimit te "Radio Online"
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!