ylli-hacker
  Rri shpejtesin e ramit ne xp
 
Praktikisht do te evitojme qe XP te perdore file-n Swap ne vend te RAM-it.
procedoni Start->RUN->regedit dhe gjeni celsin HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM CurrentControlSetContro lSession ManagerMemory Managementtani ne DisablePagingExecutive vini 1 (per default eshte 0),.
 
 
  Today, there have been 82417 visitorson this page!