ylli-hacker
  Beje pc te ndizet per 8sekonda
 
Click ne start button -----> pastaj shko Run -----> dhe shkruaj Regedit -----> shtype enter
Kjo do ta hap nje "Registery Editor"
Tashti shikon per "key":
HKEY_LOACAL_MECHINESYSTEMCurrentControlSetContr olContentIndex
Tani e gjen nje key qe quhet "Startup Delay" -----> kliko dy her ne te
Where its Base, kliko Decimal -- esht Default Value eshte 4800000,
Ndryshoje ne: 40000
Tani mbylle Registry Editor dhe beje kompjuterin restart
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!