ylli-hacker
  Si te vjedhim rrjet
 
 
                                     VJEDH RRJETIN
 
KETU DO TE JU TREGOJ SE SI TE VJEDHNI RRJET NESE E KENI MAC ADRESSS DISABLE NE ROUTER….
1)PROGRAM PER SCANN(ANGRY IP SCANNER)
SHKARKO KETE
TASH QKA DUHET …. SKENONI RRJETIN LAN (LOCAL AREA CONNECTION DHE ATY DO TE JU SHFAQEN IP TE CILAT JAN TE GJALLA QE SHFRYTEZOJN RRJET
E SELEKTONI NJO ME TASTIN E DJATHT JA BANI SHOW MAC ADRESS E KOPJONI ATE DHE SHKONI KESHTU,,,
MY NETWORKS PLACES PROPERTIES / LOCAL ARE CONNECTION PROPERTIES/TANI TEK CONFIGURE/ADVANCED /NETWORKS ADRESS/VNOJE MAC ADRESIN TE VALUE EDHE ATHER VJELLET RRJETI