ylli-hacker
  Rregulloj problemet ne windows
 

Rregulloj Problemet Në Windows

Njerz ju kisha preferu me mar qit program http://www.windowsdoctor.com/ eshte shum i let per me perdor dhe nuk nxen vend shum perdoret per gabimet qe behen ne windows !!
 
  Today, there have been 82416 visitorson this page!