ylli-hacker
  Ku mbesin filet e fshira
 
 
Se pari pasi ti fshiejm filet ato shkojn ne shporten e kompjuterit nga e cila mund ti kthejm me lehtesi.Por nese ato i fshijm edhe nga shporta, ato zhvendosen ne nje pjes te hardiskut.Kjo pjes e hardiskut i grumbullon keto file dhe folldera, te cilat i ruan ne nje sektor afer hardiskut i cili perdoret nga sistemi operativ, keto file jan te pa dukshme per sistemin operativ dhe eventualisht pas nje kohe mbi to do te shkruhen te dhëna te reja. 
Por fatemirsisht ne internet ekistojn disa programe te cilat ju mundesojn rikthimin e tyre. 
Mirepo mundesia e rikthimit te ketyre fileve mvaret nga koha e qe prej kur i keni fshir ato file 
nese ato jan fshir para nje kohe te shkurter mundesia e rikthimit te tyre eshte me e madhe, por nese kalon nje koh e gjat ato mund te jen rishkriar dhe nuk do te mund ti ktheni. 
Nganjeher ju mund te riktheni file te cilat nuk jan rishkruar plotesisht. 

Programe per rikthimin e tyre ka mjafte ja nje prej tyre 
Size-1.77MB 
www.r-undelete.com
 
  Today, there have been 82587 visitorson this page!